Over NishTexel

NishTexel aka Nish Barnard.
Woonachtig op Texel, ooit docent omgangskunde (Hogeschool Utrecht 2009), nachtportier, schapenverlosser, trainer rots en water (Gadaku institute 2005), la leche league medewerker, sinds 2014 planner bij Texelhopper. Drummer en schrijver van blogs en verhalen. 

Juli 2022 komt mijn langverwachte boek uit; Week 31, een merkwaardig psychologisch drama over verstoorde verhoudingen, depressie, mantelzorg, consequenties en hoe alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. Als u via de link op deze pagina uw exemplaar besteld, stuur ik het persoonlijk naar u op. 

Ik schreef eerder verhalen in bundels met het Texelse schrijverscollectief, in diverse kranten en in ZijaanZij.  Momenteel werk ik aan een manuscript dat speelt in mijn geboortedorp.
Schrijven is een behoefte; door iets op te schrijven kan ik het verwerken tot een begrijpbaar of opzij te leggen verhaal. Ik leg graag verbanden tussen wat ik zie in films, tv series, op straat, in boeken, actualiteit of theorieën. Er is veel te beleven en te leren in de wereld. Een deel van wat ik dagelijks schrijf komt op deze site terecht. Reacties vind ik leuk; er valt veel te leren in de wereld! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s